Polenta With Rosemary And Parmesan
En oppskrift fra den italienske kokeboken sølvskjeen og en fra boken helt chef av christer berens og rune pal.
Recipe Summary Polenta With Rosemary And Parmesan
Creamy polenta is seasoned with Parmesan and rosemary -- delicious served with osso buco (braised lamb or veal shanks). This is excellent without the rosemary if you don't care for the flavor.
Ingredients | Osso Bucco Oppskrift2 ¾ cups low-sodium chicken broth2 cups water1 ½ cups milk3 cloves garlic, minced1 ½ teaspoons chopped fresh rosemary1 teaspoon salt1 ½ cups yellow cornmeal½ cup shredded Parmesan cheese, or more if desiredsalt and black pepper to tasteDirectionsInfo | Osso Bucco Oppskriftprep: 15 mins cook: 45 mins total: 1 hr Servings: 12 Yield: 6 cups
TAG : Polenta With Rosemary And ParmesanSide Dish, Grain Side Dish Recipes, Polenta Recipes,
Images of Osso Bucco Oppskrift
Osso Bucco Oppskrift / Dette er en blank osso buco, sånn man lager det på sardinia.
Ossobuco Oppskrift Matprat ... | 1160x655 px
Osso Bucco Oppskrift Fra Tine ... | 1080x1080 px
Osso Buco Recipe Recipe Finecooking ... | 600x500 px
Oppskrift Pa Osso Bucco Alla ... | 1600x1067 px
Osso Bucco Med Lammelar Rema ... | 1280x853 px
Osso Buco ... | 660x440 px
Ossobuco Italiensk Magi Gladkokken ... | 700x467 px
Osso Bucco Av Angus Knoker ... | 1600x1200 px
Ossobuco Italiensk Magi Gladkokken ... | 1800x1000 px
Ossobuco Oppskrift Matprat ... | 720x540 px
0 comments